Opfyldning af køleskab


Køleskabspakke

Kære kunde, hvad vil det give dig af glæde, når du ankommer til din ferie bolig, åbner køleskabet og der er friske varer på hylderne?

Forstil dig at du ankommer midt om natten og du kan starte næste morgen stille og roligt med at dække et lækkert morgenbord til dig og din familie, for der er allerede brød, ost, æg, juice eller,  hvad du måtte ønske dig i køleskabet, lige til at sætte på bordet.

Når du ønsker at benytte denne service, er du velkommen til at lægge din bestilling ind under "opfyldning af køleskab" på vores hjemmeside. Her kan du enten vælge at købe vores faste køleskabpakke eller lægge din egen handleseddel ind under NOTER inde i selve ordren. Du skriver blot "Handle seddel" inkl. de ting du ønsker,  så sørger vi for at der er handlet friske varer ind inden din ankomst, og så tæt på din ankomst som muligt, så varerne er friske og lækre. Denne ydelse bliver afregnet udfra kvitteringerne,  og en timepris på vores service.

 

Køleskabspakken indholder følgende:

1 liter Juice
1 liter Mælk
6 x tyrkisk soda med frugtsmag (citron, æble, jordbær, granatæble)
25 tebreve (Earl Grey)
1 pakke ost
1 pakke WASA knækbrød
1 fransk brød fra bageren
1 frugt pakke (paere)
2 x tomater
2 x agurk
2 x peberfrugt
1 x marmelade (forskellige varianter)
6 x æg
750g sukker
50g nescafe
2 kg appelsiner til frisk presset juice
1 pk. smør
6 x Efes

Du bedes bestille din handleordre minimum 48 timer før ankomst. Vi leverer ikke køleskabspakken om søndagen. Ønskes denne service alligevel, vil den blive leveret om lørdagen.


Udfyld venligst alle punkterne i bestillingen da din bestilling ellers ikke vil gå gennem vores system.

 

 

J.O Dreams Web Site: Print denne side

Print denne side / Close This Windows