City Transfer


 

City Transfer er en service som vi tilbyder til vores kunder for at give dem flere muligheder under deres ferie. Ved City Transfer, transporterer vi vores gæster ind til / ud af byen, ligesom taxa service.

 

Med J.O. Dreams City Transfer vil du blive transporteret sikkert, komfortablt og med fuld forsikring. Vi har alle tilladelser til at transportere vores gæster lovligt

 

Det er meget nemt at bruge vores City Transfer.

Du har modtaget en City Transfer brochure i din lejlighed. Med den vælger du afgang og ankomst. Når dette er valgt ringer du blot til os for at bestille denne City Transfer. Vi har vedlagt en prisliste i din lejlighed, så du før bestillingen kan se hvad prisen er. Ønsker du at snakke med en dansk talende medarbejder kan dette også lade sig gøre. Du bedes blot sige dette i telefonen. Er I 1-7 mennesker, sender vi 1 køretøj til jer, men er i derimod over 7 personer og op til 14 personer, sender vi 2 køretøjer. m.v. Vi gør opmærksom på at der betales pr. bil, dvs. er I over 7 personer, koster det dobbelt pris og er I over 21, tredobbelt pris m.v.

 

Når der betales for en city transfer, er det ikke muligt at betale fra jeres konto hos J.O. Dreams, der skalbetales direkte til chaufføren.

 

Vores city transfer vil ankomme 20 min efter du har bestilt.

 

Tel: +90 537 037 34 54

IP Tel (DK): +45 78 77 25 59

IP Tel (NOR): +47 21 98 38 70


City Transfer City Transfer City Transfer  
J.O Dreams Web Site: Print denne side

Print denne side / Close This Windows