Ejendoms administration


 

J.O. Dreams Ejendoms Administration

Vores ejendoms administration og viceværtservice er opbygget af et velfungerende og stabilt team som yder en service der er helt i top. Vi tilbyder vores assistance hele vejen og vi sørger for at din have ser pæn og præsentabel ud, at din pool er ren og har de rigtige værdier for at kunne benytte den, samt udfører elevator, generator og septiktank service.

 

Vi deltager gerne i stiftende generalforsamlinger samt efterfølgende generalforsamlinger hvor vores assistance er til stor hjælp, da der ofte bor tyrkiske statsborgere som kun kan tale tyrkisk. Vores service kan tilpasses ejerforeninger, enkelte lejligheder og villaer.

 

Vi udarbejder foreningsregnskab og sørger for daglig drift af bygningen og udenomsarealerne. J.O. Dreams service vil være ansvarlig for at bygningen altid vil fremstå pæn og præsentabel for såvel ejere som lejere. En engageret medspiller der giver omsorg og tryghed.

J.O. Dreams Ejendoms Administration- Hvem er vi?

J.O.Dreams er et Dansk/Tyrkisk firma der taler dansk, engelsk, og tyrkisk, hvilket er med til at sirke, at du får effektiv administration. Vi har en lang række stabile medarbejder inden for alle områder, hvor ved vi kan yde et højt  service niveau, i sparer jeres udgift til vicevært og vi har fokus på sikkerhed og tryghed. Vi er med dig hele vejen. At have feriebolig i udlandet kræver en administration du kan stole på, en rådgivning der kender lovgivningen samt betaler regninger til tiden.


J.O. Dreams Ejendoms Administration - Hvad kan vi?

J.O. Dreams tilbyder boligadministration, foreningsregnskab, poolservice, rengøringsservice og ejendomsservice til   både ejerforeninger og enkelte lejligheder og villaer.


Vores boligadministration og viceværtservice er opbygget af et velfungerende og stabilt team som udarbejder en service der er helt i top.

Aftalen indeholder blandt anden følgende:

Vi håber ovenstående findes interessant og høre gerne fra dig.


Ejendoms administration Ejendoms administration Ejendoms administration Ejendoms administration
Ejendoms administration Ejendoms administration Ejendoms administration Ejendoms administration
Ejendoms administration Ejendoms administration
J.O Dreams Web Site: Print denne side

Print denne side / Close This Windows