Forside | Kontakt os - Bank oplysninger
 
 
Log ind
Bliv medlem
J.O DREAMS
Service
Nyheder

J.O.Dreams har grundet Ramadan festival og COVID19 karantæne lukket den 23, 24, 25, 26 Maj - Vi kan træffes på vores nød telefon +90 5387025394

 • IP TV Priser

  Kære alle. Solen begyndte at skinne igen i Alanya, en vidunderlig sommer venter på os. Vi håber du vil have en god ferie.Efter flere møder med vores IP tv-leverandør endte vi...

 • Officielle helligdage i Tyrkiet 2020

  01.01.2020 Nytårs dag (Kontoret lukket) 23.04.2020 Børnenes dag (Kontoret lukket) 01.05.2020 Arbejdernes dag (Kontoret lukket) 19.05.2020 Atatürk mindedag, Ungdoms og Sports Dag (Kontoret lukket) 23.05.2020 Ramadan fest 24.05.2020 Ramadan fest (Kontoret...

 • Markedsdage i Alanya (Bazar)

  1: Mandag i Oba 2: Tirsdag, ovenfor fiske hallerne i Alanya centrum 3: Onsdag i Mahmutlar 4: Torsdag i Tosmur 5: Fredag i Alanya Centrum, tæt på bazar området. 6: Lørdag i Cikcilli, bagved Kipa...

 • Sport på din ferie

  Har du lyst til at bevare din form på din ferie så kontakt os, vi tilbyder hjælp til brug af cirkeltræning og Zumba i Alanya - Der udstedes hertil ugepass.

   
  Loading

  Feriebolig Udlejning

  Print Anbefaldet

  Udlejning (Bolig ejer)

  Er du en af de heldige som er indehaver af en bolig i Tyrkiet og har du et ønske om at leje din bolig ud til andre, evt. danskere, så kontakt J.O. Dreams.

   

  J.O. Dreams har nu mulighed for at tilbyde boligejere i Tyrkiet, at leje deres bolig ud til turister, som drømmer om at afholde deres ferie i en luxus bolig i Alanya. Vi har også mulighed for at leje ud til folk som evt. ønsker at bo her over en længere periode.

   

  Har du et ønske om at opnå ekstra indtægter på din bolig i Tyrkiet, så vær en af dem som er med til at glæde andre mennesker på deres ferie, ved netop at lade dem opholde sig i din feriebolig. Vi udlejer din bolig efter dine ønsker. Vi udarbejder leje kontrakter, udfører inventar lister, tager billeder og modtager depositum inden lejer flytter ind.

   

  Udlejning (Bolig lejer)

  Start din ferieplanlægning med at undersøge mulighederne på leje af en ferie bolig i Alanya.

  Vores hjemmeside indeholder mange forskellige ferieboliger for enhver smag og i alle prisgrupper. Mulighederne er mange, velkommen til vores on-line søgning

   

  Gå ikke glip af en fantatisk og anderledes måde at holde din ferie på i Alanya. Mange folk har har investeret i fantatiske luxus boliger i Alanya og omegn men det er ikke muligt for ejerne selv at benytte deres bolig året rundt, de har derfor valgt at leje deres lejlighed ud til andre som ønsker at opleve de samme glæder som dem selv. Uanset jeres ønsker, interesser og krav kan I finde en sommerbolig, som kan gøre jeres ferie til noget helt specielt.

   

  J.O. Dreams Service Center har emner lige fra mindre lejligheder til store luxus villaer med egen pool, tenis, fitness center, tyrkisk bad osv.

   

  Lejer du din ferie bolig igennem J.O. Dreams Service Center, modtager du fuld trykhed og garanti. Fuld Tryghed er en række fordele og serviceydelser, der skal sikre dig og din familie en dejlig ferieoplevelse igennem J.O. Dreams Service Center både før, under og efter jeres ophold. Fuld Tryghed omfatter blandt andet afbestillingsforsikring og depositum for dit ophold. Prisen for Fuld Tryghed fastsættes ud fra lejeprisen, så den altid står i rimeligt forhold til lejen.

   

  Når du lejer en feriebolig hos J.O. Dreams Service Center bliver afbestillingsforsikring altid tilbudt. På den måde er du sikret, hvis der sker noget uventet - som for eksempel akut sygdom, der forhindrer dig, din nærmeste familie eller dine rejseledsagere i at gennemføre ferien. Derfor kan du trygt leje en feriebolig hos J.O. Dreams Service Center.

   

  Send dine ønsker om leje af en bolig på en email til J.O. Dreams, så vil en af vores medarbejdere vende tilbage med forskellige emner som kunne være interessante for netop dig og din familie.


  Dreams_3877
   
   
   
   
  ForsideNewsKontakt os - Bank oplysninger
   
                  Copyright 2009 J.O. Dreams eticaret  
  Login
  Brugernavn:
  Adgangskode:
  Glemt mit pass word