Forside | Kontakt os - Bank oplysninger
 
 
Log ind
Bliv medlem
J.O DREAMS
Service
Nyheder

J.O.Dreams har grundet Ramadan festival og COVID19 karantæne lukket den 23, 24, 25, 26 Maj - Vi kan træffes på vores nød telefon +90 5387025394

 • IP TV Priser

  Kære alle. Solen begyndte at skinne igen i Alanya, en vidunderlig sommer venter på os. Vi håber du vil have en god ferie.Efter flere møder med vores IP tv-leverandør endte vi...

 • Officielle helligdage i Tyrkiet 2020

  01.01.2020 Nytårs dag (Kontoret lukket) 23.04.2020 Børnenes dag (Kontoret lukket) 01.05.2020 Arbejdernes dag (Kontoret lukket) 19.05.2020 Atatürk mindedag, Ungdoms og Sports Dag (Kontoret lukket) 23.05.2020 Ramadan fest 24.05.2020 Ramadan fest (Kontoret...

 • Markedsdage i Alanya (Bazar)

  1: Mandag i Oba 2: Tirsdag, ovenfor fiske hallerne i Alanya centrum 3: Onsdag i Mahmutlar 4: Torsdag i Tosmur 5: Fredag i Alanya Centrum, tæt på bazar området. 6: Lørdag i Cikcilli, bagved Kipa...

 • Sport på din ferie

  Har du lyst til at bevare din form på din ferie så kontakt os, vi tilbyder hjælp til brug af cirkeltræning og Zumba i Alanya - Der udstedes hertil ugepass.

   
  Loading

  Fuldmagt

  Print Anbefaldet

   

  Hvis du står i en situation hvor du ønsker at sælger eller købe en bolig i Tyrkiet eller du hvis du ellers har brug for nogle til at repræsenterer din sag i Tyrkiet, har du mulighed for at udstede en fuldmagt til os.

   

  Vi oplever ofte at vores kunder har brug for vores hjælp til at håndtere forskellige ting når de er i deres hjemland. Det kan være spørgsmål til regninger eller andre ting hvor der må rettes henvendelse til de offentlige kontorer hernede. Dette kan vi hos J.O. Dreams sagtens hjælpe med men da stort set alle offentlige instanser m.m. ikke må udlevere oplysninger medmindre det er til dig/jer personligt så har vi brug for en fuldmagt i de tilfælde hvor I ønsker at vi skal indhente svar på dine/jeres vegne.

   

  For at kunne udarbejde en gyldig fuldmagt, må denne udarbejdes på et notar kontor i Tyrkiet, hos Notarius i dit hjemland eller på den tyrkiske ambassade i dit hjemland. En fuldmagt inkl. alt koster ca. 500-600 TL i Tyrkiet.

   

  Såfremt du/I vælger at få en fuldmagt udarbejdet i hjemlandet skal I være opmærksomme på at den skal apostillestemples hos den myndighed der gør dette i det pågældende land. I Danmark er det Udenrigsministeriet.

   

  En fuldmagt er gældende på den måde at I giver J.O. Dreams lov til at repræsentere jer og den er gældende ud fra det I ønsker den skal være gældende til, det vil sige at en fuldmagt ikke nødvendigvis skal laves igen igen. Skulle I efterfølgende ønske at ophæve fuldmagten så skal dette også gøres hos notar.

   

  Ønsker du at høre mere om denne ydelse, er du velkommen til at kontakte en vores dygtige rådgivere på mail eller pr. telefon.

   

   

   
   
  ForsideNewsKontakt os - Bank oplysninger
   
                  Copyright 2009 J.O. Dreams eticaret  
  Login
  Brugernavn:
  Adgangskode:
  Glemt mit pass word