Forside | Kontakt os - Bank oplysninger
 
 
Log ind
Bliv medlem
J.O DREAMS
Service
Nyheder
Officielle helligdage i Tyrkiet 2024

01.01.2024 Nytårs dag (Kontoret lukket) 09.04.2024 Ramadan fest 10.04.2024 Ramadan fest (Kontoret lukket) 11.04.2024 Ramadan fest dag 2 (Kontoret lukket) 12.04.2024 Ramadan fest dag 3 (Kontoret lukket) 23.04.2024 Børnenes dag (Kontoret...

 • Markedsdage i Alanya (Bazar)

  1: Mandag i Oba 2: Tirsdag, ovenfor fiske hallerne i Alanya centrum 3: Onsdag i Mahmutlar 4: Torsdag i Tosmur 5: Fredag i Alanya Centrum, tæt på bazar området. 6: Lørdag i Cikcilli, bagved Kipa...

 • Sport på din ferie

  Har du lyst til at bevare din form på din ferie så kontakt os, vi tilbyder hjælp til brug af cirkeltræning og Zumba i Alanya - Der udstedes hertil ugepass.

 • Fri internet til alle service kunder

  Kære alle service kunder hos JO Dreams service center. Vi tilbyder alle vores service kunder fri internet og pc tilgang på vores kontor i Cikcilli. Kontakt os gerne på e-mail eller...

   
  Loading

  Nyhedsbreve

  Print Anbefaldet

   

  Nyhedsbrev May 2024

   

  Det er snart tid til at planlægge jeres sommer ferie 2024 – Har I husket?

  Kære kunde,

  Vi håber I har det rigtig godt og nyder det smukke vejr som norden tilbyder i disse tider. Vi sender jer som altid en masse gode tanker herfra Alanya.

  Vi ved at det snart er ved at være tid til at mange af jer skal igang med at pakke jeres kuffert og start jeres rejse imod Alanya, vi har derfor forberedt en huske seddel over det vi kan tølbyde jer, for I får jer en god og afslappet sommerferie med en masse kvalitetstid sammen med jeres kære.


  VIP KUNDE KORT – OPNÅ GODE RABATTER:

  Har du modtaget din kunde kort hos JOD? Jeres VIP kunde kort hos JOD, hjælper jer med at få lækre nye oplevelser med jer på jeres vej, ovenkøbet med gode rabat aftaler hos vores anbefalet steder. Vi anbefaler kun steder hvor vi selv kommer. Vi har I år været ude og snuse lidt ekstra til markedet og vi har fundet rigtig mane fine nye steder som vi ønsker at dele med jer. Når I kommer og henter jeres kort modtager I en liste med alle de steder I kan opnå rabatter og gode oplevelser i Alanya.

  Hvis ikke du allerede har modtaget dit kunde kort, så kom og hent jeres VIP kunde kort på kontoret – Det er GRATIS! Målet er at I får en masse gode oplevelser jer  hjem. I må gerne få flere kort til samme bolig, så jeres familie og venner også kan nyde godt at disse aftaler.

  Har I allerede modtaget jeres kunde kort, sender vi gerne vores opdateret liste til jer på mail, I er naturligvis også meget velkommen til at komme ind og sige Hej og hente den på vores kontor.

  (Der er tale om blandt andet lækre resturanter, beauty steder, frisør saloner, BOTOX, Filler, Negle, tøj, smykker, møbler, udflugter, oplevelser af forskellige arter mv.)


  BOLIG RENGØRING

  Har du ikke været her siden 2023, så lad os sørge for klargøring af din bolig, så du kan hoppe lige i badetøjet og nyde så meget af din tid hernede som muligt.

  Send dine ankomst og rejse datoer til vores Home service afdeling, så planlægger ede en bolig rengøring for dig inden din ankomst. Rigtig mange af vores kunder benytter denne ydelser og de elsker at køber sig til kvalitettid med deres familie.

  LUFTHAVNSTRANSFER

  Send din fly billet til vores Home service afdeling, så oragniserer vi din sikre og trygge lufthavnestarnfer fra og til lufthavnen. De fleste af vores chaufører er kvinder og de sætter en stor ære i få lov til at starte og slutte jeres ferie med en behagelig oplevelse i en af vores mange biler.

  RENT A CAR

  Som rigtig mange af vores kunder, så lad os reserverer din frihed under din ferie. En bil som du vil have adgang til hele din ferie. Vi leverer og afhenter den gerne i begge lufthavne, hvilket gør at du ikke behøver at booket en transfer og har dubrug for en chaufør til at køre mellem Alanya og lufthavnen vil denne service være med i prisen. Send en kopi af din fly billet, så oragniserer vi din bil inden din ankomst.

  INTERNET & TV

  Hos JOD har vi både internet og TV løsninger. Internet abonnementer til jeres bolig, transpotable internet devicers til din taske samt alle europæiske TV kanaler. Send en mail til en af vores Home service konsulenter og lad os organiserer din kontakt med omverden. Dine TV kanaler hos JOD kan også benyttes i dit hjemland.

  INDKØB

  Ønsker du at komme frem til et køleskab der er fyldt op med lækre friske råvarer, så gør som rigtig mange andre gør. Send os din indkøbs seddel, så handler vi friske varer ind så tæt på din ankomst som muligt.

  Home service afdelingen

  Mail adresse: [email protected]

  Vi ønsker jer alle en rigtig god ferie – Vi glæder os meget til at byde jer allesammen velkommen

   

  De bedste sommer hilsner fra,

  Jeanette Tvede & Orhan Sad

  Samt hele teamet bag


  J.O.Dreams service center

  www.jodreams.dk

   

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Nyhedsbrev Marts 2024

   

  Kære alle kunder hos J.O.Dreams,

   

  Så er foråret på vej til Alanya og vi mærker allerede en let dejlig varme, som så småt er ved at vende retur efter en vinter som har budt på mange storme og regnfulde dage.

  Vi ser alle sammen frem til en ny sæson 2024, hvor vi håber at se mange af jer på vores kontor.

   

  Til alle jer der har fulgt med i vores hyggelige julekalender på vores sociale platformer, af hjertet tak.

  Husk endelig, at de af jer der var så heldige at vinde - kontakt os, så vi sammen kan lave en plan. Vi har allerede sendt jer en mail med informationer herom.

   

  I begyndelsen af februar månede, startede vores udluftnings team med at hænge en ny magnet op i jeres boliger.

   

  Til alle jer som ikke benytter jer af vores koncept med udluftning, så skal i være mere end velkommen til, at kigge forbi og modtage den her på kontoret og høre mere om dette koncept

  Magneten er fra privathospitalet, Baskent hospital som nu har valgt at lave en beauty afdeling med det formål, at sikre at alle typer behandlinger bliver udført af et kompetent team..

  Beauty & Aesthetic Center  - Som kunde hos J.O.Dreams modtager du 10 % rabat ved behandlinger som feks.

   

  - Botox

  - Alle typer laser behandlinger

  - Filler

  - Hudpleje

  - Alle slags silikone behandlinger

  - Alt indenfor plastikkirurgi

  Og meget mere.

  Er du interesseret i en uforpligtende forundersøgelse hos dem, er du meget velkommen til, at kontakte os så booker vi en tid til dig til en forundersøgelse.


  Tour Transfer

  Vi tilbyder privat kørsel til diverse udflugtssteder i og omkring Alanya. Dette kan indebære, at I ønsker at vi planlægger en udflugt for jer, for at komme ud og opleve noget nyt. Det kan være I kender et sted hvor I inderligt ønsker at blive kørt til samt bragt hjem igen når dagen er omme –  så kom endelig og hør nærmere om oplevelser på egen hånd, det vil glæde os at fylde din minde rygsække med endnu flere uforglemmelige oplevelser.

   

   


  --

   

  Korttidsudlejning

   

  Fra den 01.01.2024 trådte der en ny udlejnings lov i kraft i Tyrkiet

  Efter de nye regler er trådt i kraft, er det nu meget svært at arbejde med boligudlejning på kort tids basis.Vi kan derfor desværre ikke tilbyde denne service længere, Som I ved, vil vi heller end gerne være der for jer i alle henseender men denne gang tillader loven det desværre ikke, hvilket vi naturligvis er nødsaget til at følge.

  Den nye lov kræver, at man som boligejere får rigtig svært ved at udleje/udlåne sin bolig til andre end den nærmeste familie. Alle udlån/udlejninger, under 100 dage om året kræver en speciel tilladelse samt underskrifter fra ALLE de andre ejere i projektet. Vi ved at dette kan skabe frustration hos mange af jer, hvilket vi naturligvis forstår. I skal dog vide at regeringen har lavet denne nye regel mhp at værne om sikkerheden i landet. Som vi tidligere har oplyst, er der desværre flere der benytter private boliger til uhensigtsmæssige ophold, hvilket kan skabe usikkerhed for folket. (Husning af terroristgrupper, prostitution, folk som ikke er registreret i systemet mv.)

  Står man i en situation hvor man fortsat ønsker at drive udlejning på ferie basis, vil det kræve at du udfylder 7-10 punkter for at få en tilladelse, hvilket du kan læse mere om på følgende link: https://resmigazete.gov.tr/

  Kort fortalt, er der tale om nogle af følgende punkter; Stiftelse af et tyrkisk selskab, regnskabsføring, gæste registrering hos politiet ved hvert besøg, ansøgning om tilladelse via E-Devlet, underskrifter fra alle ejerne i projektet hvor din bolig har sin adresse, ophæng af et skilt ved indgangen ind til komplekset hvor der står at xxxxx bolig udlejes i dette projekt mv.

  Der ligger ikke en udskreven lov som omtaler familie medlelmmeres ophold til skødehaverne, men vi anbefaler vores kunder at medbringe deres familietræ, hvis de har planlgt en tur til Alanya og har planlagt at skulle bo i din bolig. Dette dokument kan stemples og udskrives på kirkekontoret eller på kommunen i dit hjemland. Det har mange gjordt tidligere og det er blevet accepteret, dog kan vi naturligvis ikke garanterer at det bliver ved på denne måde, hvorfor dette er en risiko man selv tager.

  For yderligere information er I velkommen til at kontakte vores Home service afdeling herom, så vil de dele flere informationer med dig.

   

   

  Ramadan 2024

   

  Den muslimske højtidelige Ramadan starter i år den 11.03.2024

  En måned hvor muslimerne faster fra solopgang til solnedgang - her indtages der ingen mad, ingen væske, ingen tobak intet andet end den den rene oxigen. Når solen er gået ned og Imamen har kaldt ind til bøn, har familie og venner samlet sig til middag, hvilket vi kalder Iftar.

  Fasten er et udtryk for de åndelige værdier og en tak til GUD.

  Formålet med at faste er bla. at kunne føle sulten og på den måde sætte sig højere end det, samtidig med træning af sin indlevelsesevne til at sætte sig ind i et fattigt sted (Taknemmelighed for det man har resten af året). Denne måned er måneden hvor der ikke er forskel på rig eller fattig, de fleste vælger at mærke den samme sult. Når Ramadanen er over, så starter 3 dage med fest, hvilket vi kalder Ramazan Bayram

  I år er det dette fra den 10. april til og med den 12. april, hvor vi her på kontoret holder lukket.

   

   

  --

   

   

  Personale uddannelse og kurser hos J.O.Dreams

  Hvert år afholder vi hos J.O.Dreams kurser og uddannelsesforløb for vores medarbejdere som dagligt arbejder i marken som vicevært, kontrollør, rengøringsteam mv. Efter jordskælvskatastrofen i febuar 2023 har vi i år haft ekstra fokus på redningsøvelser under jordskælvs situationer. Endvidere har vi afholdt brandkursus, førstehjælpskursus, rengøringskursus, havekursus samt poolkursus. Vi forsøger hele tiden at jeres medarbejdere, føler sig som en del og helheden bag J.O.Dreams samt at vi hele tiden har fokus på at oprette et fælles mål, nemlig at sikre og sevicere jer og jeres boliger i Alanya

  Alle kurser blev afholdt i vores egne kontor faciliteter. Vi deler her et par billeder fra dagen og håber alle har fået en masse nyttig viden med sig ind i sin hverdag på jobbet.

   

         

  Sociale medier

   

  Følg os meget gerne på vores sociale medier og modtag her nyttige løbende informationer om os, om boligmarkedet, om Alanya og om Tyrkiet mv.

   

  -FACEBOOK - J.O.Dreams service center

  https://www.facebook.com/jodreamsservicecenter?mibextid=LQQJ4d

  -FACEBOOK - J.O.Dreams Real estate

  https://www.facebook.com/Jodreamsrealestate?mibextid=LQQJ4d

  -INSTAGRAM: jodreams_alanya

   

  Tak fordi du læster med  sammen med os - Vi ønsker dig en pragtfuld dag og håber snart at vi ses igen, i vores allesammens fælles paradis, Alanya.

   

  De kærligste hilsner fra,

   

  Jeanette & Orhan,

  samt hele teamet bag

  www.jodreams.dk

  +90 242 515 03 21

  69 91 80 47

   

   

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Nyhedsbrev September 2023

   

  Kære kunde,


  Vi har glædet os til, at sende en lille efterårshilsen til alle vores trofaste og meget værdsatte kunder

  Vi håber at alle har nydt den meget varme sommer som har vist sig rundt i hele verden.

   

  Lad os sammen hylde dem bag scenen


  Selv om der har været varmt og de fleste af os har siddet bag A/C og nydt den kølige luft, har vores Mobile service team som vi kalde det, haft det varmt udenfor imens de har passer og plejer alle jeres komplekser, så det står pænt og smukt hele året rundt.

  Dette fantastiske ude-team er dem som er aktive ude i marken det meste af tiden. Det er dem som er lidt mere usynlige blandt alle i blandt vores familie medlemmerne her hos JOD, men de er en meget vigtig brikke i helheden af vores puslespil over alt den service som vi yder for jer som vores kunder  - Hjælp os med at hylde deres flotte arbejde.

   

   

  -
  --
  -
  -
  En ny sanse oplevelse på flere plan - Ny restaurant ved Borgen


  Vi ønsker endvidere at gøre opmærksom på en lækker ny restaurant oplevelse som I kan nyde godt af oppe ved borgen. Måske dette kunne være et besøg der kunne være hyggeligt for jer at opleve næste gang I kommer til Alanya. Alanya har nemlig fået dette fantastiske sted, Fiaba Brasserie. Restauranten har den skønne udsigt ud over havnen og har uden tvivl vores varmeste anbefalinger på alle plan.

   

  Den unikke perle med Gastronomien på højeste plan ikke kun med en smags oplevelse af køkkenet men sandelig også fra deres imponerende drinks.

  Et sted hvor sanserne og duftene komme til deres rette.

  Vi kan være behjælpe med reservation til en uforglemmelig aften.

   

  Husk at medbringe jeres VIP kort fra JOD og I vil få 10 % rabat på jeres regning.

   

   

  -
  -

  Vi forsøger løbende at holde øje med nye spændende steder for jer. Har I evt. et helt specielt sted som I synes, at vi skal prøve så hører vi meget gerne fra jer.

  Lad os alle dele de gode oplevelser med hinanden.


  Bank, overførsler mv.

  Vi har oplevet flere af vores kunder har haft et par udfordringer med at få overført penge til deres konto hos os. Vi ønsker derfor at gensende den lille manual i håb om at hjælpe jer lidt på vej. Som I sikkert ved, har den danske krone mistet værdi ude i verden, hvorfor vi ikke anbefaler at man medbringer denne valuta. I vil opleve at udbyder inkl. os selv, ikke vil tage imod den og hvis så I er heldige at finde et sted der siger OK, vil det blive til en MEGET dårlig kurs, hvilket vil blive et tab for jer.
  Vi anbefaler derfor at I medbringer Euro eller lira når I kommer ind på vores kontor.

  Hvis I vælger at lave en overførsel til os, vil vi pænt bede jer om at benytte et af nedenstående bank konti ved overførsel af penge til jeres Home service konto hos os.
  Til de af jer der ikke har en Home serviceaftale med os, men ønsker at overføre jeres fællesudgifter, vil vi pænt bede om fortsat at benytte foreningens egen bankkonto og ikke J.O.Dreams`s egne konti.

   

  EURO KONTO

  Bank navn

  Yapi kredi

  Swift kode

  YAPITRISXXX

  Område kode

  1179

  Konto indehavers navn (Modtager)

  J.O. DREAMS YATIRIM GAYRIMENKUL DANISMANLIGI INSAAT NAKLIYAT TURIZM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  IBAN

  TR400006701000000068833197

  Kontonummer

  68833197

  Bank adresse

  Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı No:209

  07400 Alanya / Antalya

  Konto indehavers adresse

  Cikcilli Mah. 220. Sok. Turka Sit. No:1/B

  07400 Alanya / Antalya

   

  TL KONTO

  Bank navn

  Yapi kredi

  Swift kode

  YAPITRISFEX

  Område kode

  1179

  Konto indehavers navn (Modtager)

  J.O. DREAMS YATIRIM GAYRIMENKUL DANISMANLIGI INSAAT NAKLIYAT TURIZM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  IBAN

  TR830006701000000068582163

  Kontonummer

  68582163

  Bank adresse

  Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı No:209

  Alanya / Antalya

  Konto indehavers adresse

  Cikcilli Mah. 220. Sok. Turka Sit. No:1/B

  07400 Alanya / Antalya

  Med ønske om et rigtig godt efterår fra os alle her hos J.O.Dreams

  De bedste hilsner fra,

  J.O.Dreams service center

  Jeanette Tvede & Orhan Sad samt hele teamet bag

  +90 242 515 03 21 / 69 91 80 47

  www.jodreams.dk
   
   
  ForsideNewsKontakt os - Bank oplysninger
   
                  Copyright 2009 J.O. Dreams eticaret  
  Login
  Brugernavn:
  Adgangskode:
  Glemt mit pass word