Forside | Kontakt os - Bank oplysninger
 
 
Log ind
Bliv medlem
J.O DREAMS
Service
Nyheder
Officielle helligdage i Tyrkiet 2024

01.01.2024 Nytårs dag (Kontoret lukket) 09.04.2024 Ramadan fest 10.04.2024 Ramadan fest (Kontoret lukket) 11.04.2024 Ramadan fest dag 2 (Kontoret lukket) 12.04.2024 Ramadan fest dag 3 (Kontoret lukket) 23.04.2024 Børnenes dag (Kontoret...

 • Markedsdage i Alanya (Bazar)

  1: Mandag i Oba 2: Tirsdag, ovenfor fiske hallerne i Alanya centrum 3: Onsdag i Mahmutlar 4: Torsdag i Tosmur 5: Fredag i Alanya Centrum, tæt på bazar området. 6: Lørdag i Cikcilli, bagved Kipa...

 • Sport på din ferie

  Har du lyst til at bevare din form på din ferie så kontakt os, vi tilbyder hjælp til brug af cirkeltræning og Zumba i Alanya - Der udstedes hertil ugepass.

 • Fri internet til alle service kunder

  Kære alle service kunder hos JO Dreams service center. Vi tilbyder alle vores service kunder fri internet og pc tilgang på vores kontor i Cikcilli. Kontakt os gerne på e-mail eller...

   
  Loading

  Nyhedsbreve

  Print Anbefaldet

   

  Nyhedsbrev September 2023

   

  Kære kunde,


  Vi har glædet os til, at sende en lille efterårshilsen til alle vores trofaste og meget værdsatte kunder

  Vi håber at alle har nydt den meget varme sommer som har vist sig rundt i hele verden.

   

  Lad os sammen hylde dem bag scenen


  Selv om der har været varmt og de fleste af os har siddet bag A/C og nydt den kølige luft, har vores Mobile service team som vi kalde det, haft det varmt udenfor imens de har passer og plejer alle jeres komplekser, så det står pænt og smukt hele året rundt.

  Dette fantastiske ude-team er dem som er aktive ude i marken det meste af tiden. Det er dem som er lidt mere usynlige blandt alle i blandt vores familie medlemmerne her hos JOD, men de er en meget vigtig brikke i helheden af vores puslespil over alt den service som vi yder for jer som vores kunder  - Hjælp os med at hylde deres flotte arbejde.

   

   

  -
  --
  -
  -
  En ny sanse oplevelse på flere plan - Ny restaurant ved Borgen


  Vi ønsker endvidere at gøre opmærksom på en lækker ny restaurant oplevelse som I kan nyde godt af oppe ved borgen. Måske dette kunne være et besøg der kunne være hyggeligt for jer at opleve næste gang I kommer til Alanya. Alanya har nemlig fået dette fantastiske sted, Fiaba Brasserie. Restauranten har den skønne udsigt ud over havnen og har uden tvivl vores varmeste anbefalinger på alle plan.

   

  Den unikke perle med Gastronomien på højeste plan ikke kun med en smags oplevelse af køkkenet men sandelig også fra deres imponerende drinks.

  Et sted hvor sanserne og duftene komme til deres rette.

  Vi kan være behjælpe med reservation til en uforglemmelig aften.

   

  Husk at medbringe jeres VIP kort fra JOD og I vil få 10 % rabat på jeres regning.

   

   

  -
  -

  Vi forsøger løbende at holde øje med nye spændende steder for jer. Har I evt. et helt specielt sted som I synes, at vi skal prøve så hører vi meget gerne fra jer.

  Lad os alle dele de gode oplevelser med hinanden.


  Bank, overførsler mv.

  Vi har oplevet flere af vores kunder har haft et par udfordringer med at få overført penge til deres konto hos os. Vi ønsker derfor at gensende den lille manual i håb om at hjælpe jer lidt på vej. Som I sikkert ved, har den danske krone mistet værdi ude i verden, hvorfor vi ikke anbefaler at man medbringer denne valuta. I vil opleve at udbyder inkl. os selv, ikke vil tage imod den og hvis så I er heldige at finde et sted der siger OK, vil det blive til en MEGET dårlig kurs, hvilket vil blive et tab for jer.
  Vi anbefaler derfor at I medbringer Euro eller lira når I kommer ind på vores kontor.

  Hvis I vælger at lave en overførsel til os, vil vi pænt bede jer om at benytte et af nedenstående bank konti ved overførsel af penge til jeres Home service konto hos os.
  Til de af jer der ikke har en Home serviceaftale med os, men ønsker at overføre jeres fællesudgifter, vil vi pænt bede om fortsat at benytte foreningens egen bankkonto og ikke J.O.Dreams`s egne konti.

   

  EURO KONTO

  Bank navn

  Yapi kredi

  Swift kode

  YAPITRISXXX

  Område kode

  1179

  Konto indehavers navn (Modtager)

  J.O. DREAMS YATIRIM GAYRIMENKUL DANISMANLIGI INSAAT NAKLIYAT TURIZM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  IBAN

  TR400006701000000068833197

  Kontonummer

  68833197

  Bank adresse

  Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı No:209

  07400 Alanya / Antalya

  Konto indehavers adresse

  Cikcilli Mah. 220. Sok. Turka Sit. No:1/B

  07400 Alanya / Antalya

   

  TL KONTO

  Bank navn

  Yapi kredi

  Swift kode

  YAPITRISFEX

  Område kode

  1179

  Konto indehavers navn (Modtager)

  J.O. DREAMS YATIRIM GAYRIMENKUL DANISMANLIGI INSAAT NAKLIYAT TURIZM ITHALAT IHRACAT SANAYI VE TICARET LIMITED SIRKETI

  IBAN

  TR830006701000000068582163

  Kontonummer

  68582163

  Bank adresse

  Cumhuriyet Mahallesi Keykubat Bulvarı No:209

  Alanya / Antalya

  Konto indehavers adresse

  Cikcilli Mah. 220. Sok. Turka Sit. No:1/B

  07400 Alanya / Antalya

  Med ønske om et rigtig godt efterår fra os alle her hos J.O.Dreams

  De bedste hilsner fra,

  J.O.Dreams service center

  Jeanette Tvede & Orhan Sad samt hele teamet bag

  +90 242 515 03 21 / 69 91 80 47

  www.jodreams.dk

   

  -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

   

  Nyhedsbrev April 2023

   

  Kære alle,

   

  Vi er nu nået til april måned 2023 og solen skinner igen dagligt fra en skyfri himmel i Alanya. Vi kan mærke at der begynder at blive mere liv i byen samt i vores projekter og vi glæder os meget til, at se endnu flere af jer i løbet af foråret og sommeren, som jo ligger lige rundt om hjørnet.

  I dette nyhedsbrev har vi har samlet nogle nyttige emner, som vi hermed ønsker at dele med jer.


  Nyt kontor i Oba

  Vi har hen over efteråret og vinteren haft vokseværk i vores familie og kan derfor med stolthed informere jer om, at vi har åbnet dørene for vores nye kontor i Oba.  Hvis I har  lyst til at besøge os her, er I meget velkommen til at gøre dette. Der er og bliver ingen ændringer på vores hovedekontor i Cikcilli - Vi sidder som altid klar til at servicere jer på bedste vis.

   

   

  Foråret byder på smukke farver i Alanya

  Kommunen er i fuld sving med at plante nye smukke blomster rundt omkring i byen – En aktivtetet der skaber glæde hos mange. Når i kommer herned kan I nyde alle de fantastiske farver, der står rundt omkring men indtil da, kan billederne nedenfor forhåbentlig give jer et ekstra smil på læben og få tankerne til at længes efter sol, sommer og vores allesammens fælles ferie paradis.

   

  --

   

   

  Forår er lig med Superliga

  Alle som kommer til Alanya er ikke i tvivl om man som by, er meget stolt af sit fodboldhold,

  Alanyaspor, og at man med stolthed nyder at se kampe der spilles på hjemmebane -  ikke mindst når helten Efecan Karaca tryller på banen.

  Ønsker I at opleve det specielle sus fra den Tyrkiske liga, så tøv ikke med at kontakte os, vi vil hellere end gerne være jer behjælpelige med at arrangerer dette.

   

  Et besøg på èt eller flere af Alanya`s mange markeder

  Lige fra man indtræder, fornemmes duften af alle de friske grøntsager og frugter, som er hentet direkte fra landbyernes høst bag Alanya’s bydel. Vi stornyder selv at købe ind samt nyde den fine atmofær,  der bydes på og kan varmt anbefale enhver besøgende at ligge en vejen forbi et af de mange markeder, der ligger rundt omkring i byen.

  Der er hver måned forskellige frugt sorter og grøntsags typer, der er i højsæde og I kan regne med de allesammen kan findes her.  Lige nu er det Avocado, spinat, banan og de smagsfyldte appelsiner vi varmt kan anbefale, til brug i en frisk vitamin bombe til morgenmaden på din balkon.

   

  Jysk

  Endelig er der godt nyt til alle som ønsker nyt inventar til deres bolig. JYSK har endelig annonceret at de vil åbne primo April 2023. , så nu kan vi være vores kunder behjælpelige med at bestille varer fra både IKEA og fra JYSK

   

  Vi hjælper med glæde dem, som har brug for vores hjælp

  Alanya Kommune har med butikken Göngül Pınarı, der er en non profit butik, lavet et samarbejde, hvor der kan leveres ting, I ikke længere har brug fo,r i jeres hjem. Der kan være tale om tøj, sko og mindre bolig interiør mv. De familier der måtte have brug for en ekstra hånd i livet, får så mulighed for at komme ind og købe tingene til meget billige penge.

  Vores hjælp vil med garanti bringe lykke til mange

   

  Nye biler hos J.O.Dreams - Rent a car / Bil leje

  J.O.Dreams har i år valgt at indkøbe nye biler til vores kunder. Er du træt af at tage bussen, benytte taxi systemer mv. Så lej din bil her hos J.O.Dreams. Vi leverer vores biler hvor du måtte ønske det. Mange benytter denne mulighed til at bilen leveret i lufthvanen, hvilket gør at du sparer 2 x lufthavns transfer og så har du samtidig en bil til rådighed  under hele din ferie og til meget få kroner. Vi sørger for at du altid kører sikkert og godt. Vi haer fri km. og vi leverer vores biler med fuld tank og alle vores biler er altid fuld forsikret. Ønsker du at nyde et par øl i flyet på vej herned, tilbyder vi oven i købet  at vores chauffør kører med i bilen retur fra lufthavnen. Alt dette er inkl. İ vores priser. Se mere herom på vores hjemmeside: http://jodreams.dk/dk/11/Lej-en-bil

   

  RENAULT CLIO SPORT TOURER

   

   

   

  -----

   

   

  RENAULT ZOE %100 ELC. 50 Kw


   

  -----

   

   

  FORD TOURNEO CUSTOM

   

   

  -----

   

   

   

  Ejendoms markedet i Alanya

  I løbet af år 2022 sendte vi et par mails ud, hvor vi spurgte om du var interesseret i at sælge din bolig i Alanya.

  Vi har modtaget rigtig mange tilbagemeldinger, hvilket vi takker mange gange for. Med stolthed, ydmyghed og en enormt stor taknemmelighed, kan vi hermed dele, at vi sidste år, solgte omkring 80-100 boliger. Vi fik sendt mange kunder glade, trygge og tilfredse afsted videre, på deres livs eventyr, efter mange glædesfyldte år i Alanya. Vi fik derfor også budt mange nye ejere velkommen og er nu klar til at servicere dem gennem deres rejse her i Alanya.

   

  Nogle har solgt fordi de har kunne få en god fortjeneste med sig herfra, andre har solgt fordi de er klar til at prøve nye eventyr ude i verden, imens andre igen, har valgt at sælge med henblik på, at købe noget andet her i byen. Vi har hjulpet dem alle igennem salgs og købs processen og vi er dermed igang med anden fase, som går ud på at finde flere fine boliger til de kunder der står registreret i vores kartotek og venter på at købe en bolig.

   

  Hvis I evt. Er nygerrige på prisniveauet på boligmarkedet og evt. ønsker at vi tager en uforpligtende snak om de muligheder, der måtte være, så lad os endelig høre fra jer. Vi udarbejder gratis ejendomsvurderinger for alle vores kunder, hvilket har været en rigtig fin mulighed for mange. Dette vil give jer et billede af prisen på netop din bolig uden på nogen måde at tvinge jer til at sælge  det vil blot give jer en fornemmelse af hvor I står. Vi har fuld forståelse for, at der er rigtig mange følelser i en sådan beslutning, hvorfor det er vigtigt at I mærker efter og får taget den rigtige beslutning for jer. Vores mål er at gøre jer opmærksom på vores eksistens og taknemmelighed hvis vi må hjælpe jer med at sælge jeres bolig, når tiden er den rigtige for jer.

   

  Med dette ønsker vi at takke for vores fine samarbejde – vi håber inderligt at I er tilfredse og at I føler jer trygge i vores setup. Vi hos J.O.Dreams, er altid modtagelige for ris og ros, så tøv endelig ikke med at kontakte os i ethvert henseende.

  Med ønske om en rigtig god sommer til alle.

   

  De bedste og varmeste hilsner fra,

  Jeanette & Orhan samt hele teamet bag

  J.O.Dreams service center

   
   
  ForsideNewsKontakt os - Bank oplysninger
   
                  Copyright 2009 J.O. Dreams eticaret  
  Login
  Brugernavn:
  Adgangskode:
  Glemt mit pass word