Forside | Kontakt os - Bank oplysninger
 
 
Log ind
Bliv medlem
J.O DREAMS
Service
Nyheder
Officielle helligdage i Tyrkiet 2024

01.01.2024 Nytårs dag (Kontoret lukket) 09.04.2024 Ramadan fest 10.04.2024 Ramadan fest (Kontoret lukket) 11.04.2024 Ramadan fest dag 2 (Kontoret lukket) 12.04.2024 Ramadan fest dag 3 (Kontoret lukket) 23.04.2024 Børnenes dag (Kontoret...

 • Markedsdage i Alanya (Bazar)

  1: Mandag i Oba 2: Tirsdag, ovenfor fiske hallerne i Alanya centrum 3: Onsdag i Mahmutlar 4: Torsdag i Tosmur 5: Fredag i Alanya Centrum, tæt på bazar området. 6: Lørdag i Cikcilli, bagved Kipa...

 • Sport på din ferie

  Har du lyst til at bevare din form på din ferie så kontakt os, vi tilbyder hjælp til brug af cirkeltræning og Zumba i Alanya - Der udstedes hertil ugepass.

 • Fri internet til alle service kunder

  Kære alle service kunder hos JO Dreams service center. Vi tilbyder alle vores service kunder fri internet og pc tilgang på vores kontor i Cikcilli. Kontakt os gerne på e-mail eller...

   
  Loading

  Internet

  Print Anbefaldet

   

  De seneste år er udviklingen gået stærkt i Alanya mht. Internet, der er blevet mere stabilt. Samtidig bliver der gravet ned til fibernet flere steder nu, hvilket vil gøre det muligt for flere at få fibernet.

   

  Vi kan oplyse at det statsejet firma Türk Telekom, i øjeblikket er ved at nedgrave kabler til fibernet således at det bliver tilgængeligt for flere områder i Alanya. Fibernet er den nyeste teknologi indenfor internet distribution og fordelene ved fibernet kontra almindeligt bredbånd er mange.

   

  Fibernet transporteres gennem det der kaldes optiske fibre, der findes i kablerne. Dette betyder at man med fibernet, kan opnå højere hastigheder samt en mere stabil internetforbindelse, end hvis man har en almindelig bredbånds forbindelse. De hurtige hastigheder på fibernet gør også, at flere kan være logget på nettet uden at det påvirker hastigheden. Man kan hente og sende data med høj hastighed uden synderlig ventetid og man vil opleve at det er muligt at streame video i meget høj kvalitet. Alt i alt er fibernet at foretrække såfremt man har muligheden og derfor er det glædeligt at se, at man nu prioriterer at flere områder skal have fibernet.

   

  Da der af forskellige årsager desværre stadigvæk er en del udfordringer vedr. en stabil internet forbindelse, er det vigtigt for os, at understrege over for alle vores kunder, at J.O. Dreams ingen indflydelse har på internet opsætninger, tilkoblinger, kvalitet osv. Derfor ønsker vi på ingen måde, at love vores kunder noget, men blot videregive den information vi modtager hos de enkelte udbydere. Af samme årsag har vi også valgt at vi ikke samarbejder med noget specifikt selsskab men blot informerer om hvilke udbydere der findes.

   

  Såfremt I ønsker vores hjælp til at finde ud af om I har fibernet eller almindeligt bredbånd  i jeres område eller ønsker i oplysninger om pris m.m., er I velkomne til at kontakte os.

   


   
   
  ForsideNewsKontakt os - Bank oplysninger
   
                  Copyright 2009 J.O. Dreams eticaret  
  Login
  Brugernavn:
  Adgangskode:
  Glemt mit pass word