Forside | Kontakt os - Bank oplysninger
 
 
Log ind
Bliv medlem
J.O DREAMS
Service
Nyheder

J.O.Dreams har grundet Ramadan festival og COVID19 karantæne lukket den 23, 24, 25, 26 Maj - Vi kan træffes på vores nød telefon +90 5387025394

 • IP TV Priser

  Kære alle. Solen begyndte at skinne igen i Alanya, en vidunderlig sommer venter på os. Vi håber du vil have en god ferie.Efter flere møder med vores IP tv-leverandør endte vi...

 • Officielle helligdage i Tyrkiet 2020

  01.01.2020 Nytårs dag (Kontoret lukket) 23.04.2020 Børnenes dag (Kontoret lukket) 01.05.2020 Arbejdernes dag (Kontoret lukket) 19.05.2020 Atatürk mindedag, Ungdoms og Sports Dag (Kontoret lukket) 23.05.2020 Ramadan fest 24.05.2020 Ramadan fest (Kontoret...

 • Markedsdage i Alanya (Bazar)

  1: Mandag i Oba 2: Tirsdag, ovenfor fiske hallerne i Alanya centrum 3: Onsdag i Mahmutlar 4: Torsdag i Tosmur 5: Fredag i Alanya Centrum, tæt på bazar området. 6: Lørdag i Cikcilli, bagved Kipa...

 • Sport på din ferie

  Har du lyst til at bevare din form på din ferie så kontakt os, vi tilbyder hjælp til brug af cirkeltræning og Zumba i Alanya - Der udstedes hertil ugepass.

   
  Loading

  Iskan

  Print Anbefaldet

   

   

  Iskan er en ibrugtagningstilladelse af din ferie bolig. Iskan er en slags indflytningstilladelse som en nybygget lejlighed skal have fra myndighederne, før det er tilladt at bebo lejligheden.


  Dette dokument er sammen med tapu/skøde, noget af det vigtigste ved køb af en ferie bolig i Tyrkiet. Har du ikke modtaget dette dokument under købsprocessen af din bolig, vil vi kunne hjælpe dig med dette.


  Udarbejdelse af ovenstående dokument indebærer b.la. mange besøg på flere forskellige offentlige kontore. Hos J.O. Dreams behøver du kun at udfylde en fuldmagt til os så vil J.O. Dreams tage sig af resten.

   

  Det findes to relevante typer tilladelser på Iskan. Der findes det som kaldes en ON ISKAN på hele byggeriet hvilket bygherre er ansvarlig for at søge. Ved udstedelse af On Iskan sikrer myndighederne sig at bygherre har overholdt byggeloven, at alle ansatte på byggeriet har fået deres løn og deres forsikring samt at lokalplanen er overholdt. On Iskan betales normalt af bygherre.

   

  Derefter udstedes den private Iskan som er en indflytningstilladelse som udstedes efter On iskan er udarbejdet og godkendt. On Iskan udstedes samlet for hele byggeriet hvor den private Iskan udstedes på en enkelte lejlighed.

   

  Når man køber en ferie bolig i Tyrkiet er det en god ide at spørge ind til dette dokument. Er de endnu ikke udarbejdet er det vigtigt at dette punkt nævnes i købsaftalen, så der er rene linjer i forhold til ansvaret herom. Det koster ca. 800-1000 TL at få udarbejdet en Iskan. Såfremt vi skal assistere jer i denne proces, har vi brug for at modtage en kopi af skødet på boligen, navne på skøde indehavers forældre, adressen på boligen, skøde indehavers tyrkiske skattenummer samt en kopi af skøde indehavers pas.   
   
  ForsideNewsKontakt os - Bank oplysninger
   
                  Copyright 2009 J.O. Dreams eticaret  
  Login
  Brugernavn:
  Adgangskode:
  Glemt mit pass word